logo

5. CEO SUMMIT BEOGRAD

Peti po redu Samit privrednih lidera biće održan 1. decembra u ambijentu koji će upotpuniti ovaj mali jubilej - u potpuno renoviranom Sava Centru!

Najznačajniji biznis događaj godine je jedina konferencija na kojoj su svi govornici najviši rukovodioci, vlasnici i predsednici UO najuspešnijih domaćih, regionalnih i internacionalnih firmi iz realnog i uslužnog sektora i institucija.

U organizaciji InStore Media, konferencija će na jednom mestu okupiti biznis elitu i sve one koji to žele da postanu.

CEO Summit je namenjen direktorima kompanija, članovima UO, top menadžmentu iz realnog i uslužnog sektora, predstavnicima državnih i međunardonih institucija i preduzetnicima is svih privrednih grana.

Industrije koje su u fokusu Samita privrednih lidera su finansije, banking, IT sektor, energetska industrija, retail, FMCG sektor, telekomunikacije, digitalna transformacija, data management, farmacija, real estate, commerce, kao i sve one industrije koje se oslanjaju na njih.

Zemlja partner samita ove 2023. godine biće Sjedinjene Američke Države, pa će tako uvodnu reč imati ambasador SAD u Beogradu, NJ. E. Kristofer Hil.

Pored njega, među govornicima na Samitu privrednih lidera – CEO Summit Beograd će biti i:

Učesnici će, pored sjajnih predavanja, imati prilike da porazgovaraju sa drugim učesnicima, kao i govornicima i razmene iskustva i dobiju savete za svoj biznis. Zato, iskoristite networking koji Vam pruža 5. CEO Summit Beograd i nađite se u društvu donosilaca odluka!